Våra fantastiska återförsäljare

 Köp din Bounce Tube hos en av våra återförsäljare som hjälper oss att minska förbrukningen av bollar!

Onlinebutiker

tennishoppen.PNG

Tennishoppen är en högkvalitativ webbshop med stort utbud inom både padel och tennis, med bra priser och snabb leverans.

padelson_logo_166x37.png

Padlson är specialiserade på padelutrustning och kan sina produkter. Målet för padelson är att erbjuda noga utvalda premiumprodukter med vägledning och kundservice i världsklass. 

HoB_logo_svart_transparant_01_edited.png

Letar du efter ett noga valt sortiment med smarta tennis- och padel-produkter? Då är HOUSE of BONTIN siten du ska besöka!

Nordic-Padel-medium_1-6.webp

Nordic Padel ligger mitt i Göteborgs hjärta på Vallgatan. Perfekt att smita in i deras mysiga shop och fylla på med padelutrustning när du ändå är i stan och fikar de har ett kanonsortiment!

Skärmklipp.PNG

Coolstuff, är känd som butiken som har alla coola smarta och roliga produkter. Där hittar man alltid något för de flesta tillfällen och nu även till padel!

ongoal.png

Webbshopen där det finns padelprodukter som passar för alla nivåer, från nybörjare till proffs. Otroligt stort och fint utbud av produkter!

Fysiska butiker och shoppar

Göteborg

tennishoppen.PNG

Tennisshoppen har även en fysisk butik där i princip alla är utövare och kunniga i materialfrågor för både padel och tennis!

frihamnen_edited.jpg

Padel Arena Frihamnen är en av Göteborgs finaste anläggningar som har haft många högprofil-turneringar. Högklassig hall och alltid glatt bemötande i reception och shop!

Nordic-Padel-medium_1-6.webp

Nordic Padel ligger mitt i Göteborgs hjärta på Vallgatan. Perfekt att smita in i deras mysiga shop och fylla på med padelutrustning när du ändå är i stan och fikar de har ett kanonsortiment!

Kungsbacka

Premiumpartner

tennisverksamhet

HoB_logo_svart_transparant_01.png

För er som har tennisverksamhet så har vi på Bounce Sports att valt HOUSE of BONTIN som strategiskt samarbetspartner för att kunna erbjuda er bästa möjliga service. Med HOUSE of BONTIN har ni möjlighet att få hjälp med ett antal olika smarta produkter som hjälper er utveckla er träningsverksamhet. Kontakta dem redan idag för att boka besök och demonstration av produkter!

hedepadelcenter.png

Kungsbacka-diamanten som inte bara har en superbra och fräsch hall, kundservicenivån är i ren världsklass!

Mellby

mellbypadelcenter.jpeg

Mellby Padelklubb är en förening som gör något som vi på Bounce Sport fullkomligt älskar - de värnar om barn- och ungdomspadel. De satsar på en förening som skapar padelupplevelser för alla. BRAVO! Besök dem idag och bli medlem direkt om du bor i närheten!

Bli återförsäljare

Tycker du att bounce tube är lika grym som vi och vill sälja i din butik eller tennis-/padelhall? Då är du välkommen att höra av dig!