Integritetspolicy

Denna policy gäller för Bounce Sports (bifirma) org.nr. 556920-5460.

Den gällande dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation), syftar till att stärka den enskildes integritet. 

Tillämpningsområde

Denna Integritetspolicy gäller behandling av personuppgifter för Bounce Sports kunder, leverantörer, samarbetspartners, registrerade mottagare av nyhetsbrev, deltagare i events/turneringar/aktiviteter samt dig som på annat sätt varit i kontakt med oss och delgivit dina personuppgifter.

Insamlade personuppgifter och användning

Vi på Bounce Sports använder dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de produkter och tjänster vi erbjuder.


Bounce Sports lagrar de personuppgifter som du som kund lämnar till Bounce Sports i samband med en beställning. I detta innefattas namn, adress, mailadress, mobilnummer, uppgifter om kreditkort andra betalningsmedel och även personnummer för eventuell kreditkontroll vid betalning mot faktura. Denna information sparas för att vi ska kunna hantera din beställning, leverera dina varor till önskad adress, hantera betalning, kundservice och eventuella returer, byten och reklamationer.

 

Vi kan i vissa fall komma att lämna ut dina personuppgifter till fraktbolag. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan. Vi använder inte dina personuppgifter i något annat oförenligt syfte och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi använder om dig och vad vi gör med dem. Du har därför rätt att i vissa fall få ut dina uppgifter eller att få dem rättade, raderade, blockerade eller flyttade. Du har även rätt att invända mot vissa typer av användning av dina uppgifter. Du har rätt att avregistrera dig från nyhetsbrev men även att helt raderas ur våra system.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy eller vår användning av dina personuppgifter kan du kontakta

hej@bouncesports.se